Societat

DO PLA DE BAGES

VI I TAPES

Montserrat amb uns altres ulls, amb un altre tast

Els vins que es produeixen en aquest entorn mantenen pràcticament intactes els matisos que tenen quan només són raïm

Una bona part de catalans, creients o no creients, en algun moment de la seva vida han fet cap a Montserrat , una muntanya singular i significativa des dels punts de vista cultural i religiós per a Catalunya.

Aquest cop no hi anireu d’excursió sinó a gaudir d’una experiència completament diferent. El punt de sortida és Barcelona i el vehicle escollit per fer el desplaçament és un autocar. El primer que us espera en arribar a Montserrat és una visita a la basílica i a la Santa Cova .

En acabar tornareu a l’autobús que us conduirà fins al Celler Oller del Mas de la Denominació d’Origen Pla de Bages . Els vins que es produeixen en aquest celler són genuïns, fins al punt que mantenen pràcticament intactes els matisos que adquireixen quan encara són només raïm.

Els propietaris del celler expliquen que tenen molta cura en tot el procés d’elaboració, justament per mantenir aquesta essència que fa el seu vi singular i que permet en cada copa flairar els diversos aromes del territori.

Durant la visita us explicaran les diverses fases de la producció i també us apropareu a les vinyes.

El celler està a tocar d’un castell, parts del qual daten del segle X. És dona el cas que allà hi han passejat personatges d’importància històrica, entre ells sant Ignasi de Loiola .

El vostre itinerari es clou amb un tast de vins acompanyat d’un assortiment de tapes catalanes.

Per a més informació visiteu aquest web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.