Infraestructures i serveis

Milloren també el tram del Riuet al passeig d’Empúries

L’Ajuntament de l’Escala afronta dos segments costaners gairebé seguits amb la voluntat de posar al dia aquest front de mar

Els treballs, que s’allargaran sis mesos, són ara a concurs

Les obres de millora del passeig d’Empúries en l’àmbit del Riuet s’allargaran sis mesos i tenen un cost calculat de 683.499 euros, una xifra que, un cop adjudicades les obres a alguna empresa, serà inferior, a conseqüència de la licitació. Ara acaben d’entrar a concurs i fins al 16 de febrer està obert el període perquè presentin ofertes aquelles UTE o empreses que vulguin responsabilitzar-se’n.

El tram que entra a concurs ara s’anomena passeig forestal i és el que està situat entre la urbanització del Riuet (oest) i la duna litoral existent (est). En aquest espai hi ha cinc vials de la urbanització que connecten amb el passeig: el carrer Baladre, el camí d’accés als habitatges, el carrer de la Font, el carrer de Tamariu i el carrer de les Dunes. Al sud el passeig continua fins als accessos al nucli de Sant Martí d’Empúries, i al nord, fins al curs antic del Fluvià.

Els treballs consistiran a enderrocar el paviment existent, millorar el ferm i repavimentar-lo al final. També es faran unes noves instal·lacions d’enllumenat públic.

També es deixa previst un tub d’aigua potable per a futures connexions. El projecte inclou treballs de jardineria i l’execució d’un muret de pedra seca. Es construirà una pantalla antiarrels, s’estendran serveis urbans soterrats en previsió i també s’hi farà xarxa de reg i acabats de jardineria i senyalització.

Fa poques setmanes, l’Ajuntament de l’Escala va treure a concurs el contracte d’execució de les obres d’enllumenat i pavimentació del passeig d’Empúries, en el tram que va des de l’aparcament de les ruïnes fins a Sant Martí d’Empúries, segment on el paviment està deteriorat. En aquell cas, els treballs consistiran a fressar la pavimentació existent, reparar les afectacions causades per les arrels d’arbres, estendre una nova xarxa d’enllumenat amb el muntatge de nous punts de llum i pavimentar-ho amb asfalt colorat.

LA XIFRA

1,11
milions d’euros
és la xifra destinada als dos projectes de millora que s’afronten ara al passeig d’Empúries.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Nou episodi en la guerra per les terrasses

Barcelona
El millor camp per on córrer
crònica

El millor camp per on córrer

Memorial sota els pantans

Barcelona
Societat

L’Ajuntament de Badalona no paga i l’únic centre públic d’acollida tancarà

Badalona
SOCIETAT

Creen la comissió del Pacte per la Ronda de Dalt que decidirà els usos en el tram cobert

barcelona
Societat

Mor el periodista José Antonio Sorolla

Renovaran sis depuradores i col·lectors a tres urbanitzacions

TERRASSA
MEDI AMBIENT

Comencen les actuacions prèvies per a la restauració ambiental del meandre de Flix

FLIX
trànsit

L’enxampen a 195 km/h en una carretera limitada a 90

Ciutadilla