Infraestructures i serveis

L’Estat inverteix cinc milions en pantalles acústiques a l’A-2, l’AP-7, la B-23 i la B-30

El ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana ha formalitzat el contracte d’obres per invertir 4,93 milions en la col·locació de pantalles acústiques en diversos trams de l’A-2, AP-7, B-23 y B-30 que passen per diversos municipis del Vallès Oriental, el Vallès Occidental i el Baix Llobregat.

En concret s’instal·laran pantalles al marge esquerre de l’A-2 a Abrera del quilòmetre 582 al 583, a la urbanització de Les Carpes en un quilòmetre just a l’enllaç d’accés a l’autovia, i altres mesures pe reduir el soroll, com ara renovar les juntes de dilatació del viaducte de Can Bros i també s’establirà establir el límit de velocitat a 100 quilòmetres per hora entre l’enllaç de la BV-1201 i el tram d’Abrera.

A la B-30, al terme de Sant Cugat i entre el quilòmetre 0,68 al 2,3, es posaran pantalles acústiques d’entre sis i vuit metre al marge dret de l’autovia, combinant es de vegetació i metàl·liques segons el tram. Entre els quilòmetres 0,770 i 0,870, aproximadament, s’ampliarà ’ el terraplè existent per a l’execució de la pantalla antisoroll de tipus vegetal de sis metres.

A l’AP-7, i en el mateix municipi vallesà i fins a Rubí (quilòmetres 157,2 al 158,2) entre els barris de Mas Gene, Can Cabassa i Can Vallhonrat, substituiran i prolongaran les pantalles actuals, que no són prou eficaces. En la mateixa autopista, però al terme de Montmeló, es posaran pantalles acústiques al marge dret, al costat del barri de Can Tabola entre els quilòmetres 135 i 136.

La darrer actuació es farà a l’utopista B-23 del quilòmetre 1 a l’1,500, al terme municipal d’Esplugues de Llobregat, on es prolongarà la pantalla existent al marge esquerre en sentit Barcelona, al voltant de la sortida cap al carrer Gaietà Faura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós
GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA