Infraestructures i serveis

infraestructures

Liciten la millora del ferm de 2 quilòmetres de l’AP-7 a Gelida

L’objectiu és aplicar materials sonoreductors al ferm, entre els quilòmetres 175 i 177 de l’AP-7, per pacificar veïns i soroll

El Ministeri de Transports i Mobilitat Sostenible ha licitat per 604.337,82 euros els treballs per a la rehabilitació de l’AP-7 amb ferm sonoreductor, entre els punts quilomètrics 175 i 177, al seu pas per Gelida. Segons detalla en un comunicat, s’informa que l’anunci es publicarà porperament al Butlletí Oficial de l’Estat. Les tasques que s’han de dur a terme al ferm volen eliminar els defectes superficials i renovar-ne la regularitat i la textura; així com la millora del comportament acústic, utilitzant un paviment sonoreductor que afavoreixi l’absorció acústica i disminueixi les afectacions a les zones urbanes properes a l’autopista. L’actuació preveu picar i retirar 3 cm del paviment actual i col·locar un nou paviment de granulometria discontínua amb alt percentatge de buits fabricat amb un betum (PMB 45/80-65 C), modificat amb polímers i millorat amb cautxú procedent de pneumàtics al final de la seva vida útil.

Aquest projecte es finançarà amb càrrec al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència (PRTR), que contempla la inversió de 302 milions d’euros dels fons NextGenerationEU per dur a terme actuacions de sostenibilitat, eficiència energètica i accions contra el soroll a la Xarxa de Carreteres de l’Estat espanyol. Segons, informa el govern espanyol en un comunicat, les actuacions volen donar compliment al que estableixen les directives del Parlament Europeu i del Consell sobre avaluació i gestió del soroll ambiental, que estableix una sèrie d’objectius entre els que destaca la creació dun marc comú dactuació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tribunals

L’Audiència ordena repetir el judici a un vigilant del metro absolt tot i trencar la cama a un usuari

Barcelona
tradicions

Quin èxit l’Ou com Balla!

Barcelona

Adif invertirà 7,2 milions a les estacions de Colera i Vilajuïga

colera
Societat

Prop de mig centenar d’activitats a la Sitges Pride

Sitges
Societat

El centre operatiu de la Guàrdia Urbana a la Mariola es posarà en marxa dilluns

Lleida
Urbanisme

L’Ajuntament de Barcelona no recorrerà contra la sentència de Can Raventós

Barcelona
societat

Creix el nombre de persones ateses per Càritas de Tarragona i de Tortosa

Tarragona

Nou certamen a la Costa Brava per promoure el busseig sostenible

l’estartit
societat

Caritas Barcelona adverteix que ha arribat al límit de la seva capacitat

Barcelona