Societat

Conflicte laboral al Prat

La Generalitat retreu l’actitud del comitè i insta les parts a continuar negociant 

La Generalitat ha instat avui la direcció i el comitè d’Eulen a continuar negociant per solucionar el conflicte obert a l’aeroport del Prat després del rebuig de l’assemblea de treballadors a la proposta de mediació, i ha acusat el comitè d’actuar de manera “injusta i il·lícita”. “Ens hem sentit utilitzats. Les hores de mediació que hem invertit han estat debades. Fa falta més compromís per part dels interlocutors dels treballadors i d’Eulen”, ha assegurat en conferència de premsa la consellera de Treball, Dolors Bassa.

Bassa s’ha mostrat especialment dolguda pel fet que el comitè hagi portat a l’assemblea noves propostes no consensuades en les converses de mediació, de manera que s’obria “un escenari nou”, i s’ha preguntat fins i tot si el comitè de vaga és ara un interlocutor vàlid, ja que els treballadors no han optat finalment tampoc per la proposta que aquest defensava.

Els treballadors d’Eulen a l’aeroport de Barcelona - El Prat han rebutjat aquest dijous la proposta d’augment salarial de la Generalitat, assumida per l’empresa, i mantenen la convocatòria d’aturades parcials de divendres i diumenge i la vaga indefinida a partir de dilluns, dia 14.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia