Societat

DO TERRA ALTA

A LA COPA I AL PLAT

El paisatge de la Terra Alta a la copa i al plat

El 2007 Ramon Roqueta va engegar a la població de Batea LaFou Celler . Està ubicat en un edifici del segle XVIII que es troba enmig del poble i que es coneix com a Casa Figueras. L’immoble havia estat un molí d’oli, i la família Roqueta el va rehabilitar per convertir-lo en unes instal·lacions vinícoles.

El celler es pot visitar amb reserva prèvia. Durant l’estada es poden assaborir vins com el que porta per nom Els Amelers, un blanc potent i amb notes cítriques, que la prestigiosa Guía Peñín va valorar en 92 punts.

Finalitzada l’estada a Batea, cal acostar-se amb cotxe fins a Villalba dels Arcs per dinar a El Nou Moderno Restaurant Hotel, que el 2015 va obtenir el Premi d’Enoturisme 2015 al millor restaurant.

La cuina d’El Nou Moderno es basa en el receptari clàssic de la Terra Alta, que inclou plats com la truita en suc, la clotxa o el fricandó de vedella. Aquesta proposta gastronòmica no es pot entendre sinó la posem en contacte amb l’enologia. És per aquest motiu que el restaurant ofereix una àmplia gamma de vins criats en molts cellers de la comarca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia