Societat

DO PENEDÈS

VINYES ENTRE MONTSERRAT I EL MEDITERRANI

Una copa, un davantal i molt de relax

Una proposta que combina el cava i la gastronomia, tot per gaudir amb molta calma

Ja a l’època romana els vins de la Denominació d’Origen Penedès eren apreciats més enllà de Catalunya. Les primeres ampolles van començar a circular el 1872. Des d’aleshores la seva popularitat només ha fet que créixer. Val la pena descobrir el paisatge natural d’aquesta denominació d’origen.

La primera proposta que us plantegem s’inicia al celler Montesquius . Recorrereu aquestes caves centenàries, just abans de degustar dos caves reserva Montesquius que se serveixen juntament amb un aperitiu. Acompanyats d’un xef us convidaran a posar-vos un davantal per fer un taller de cuina mediterrània. Us ensenyaran a preparar els plats més coneguts i saborosos d’aquesta cuina, entre els quals hi ha la paella, la truita de patates, el xató, la crema catalana o la sangria de cava.

Acabada la feina als fogons, arriba el moment de relaxar-se. El Mas Tinell és un dels cellers més coneguts, entre altres coses pel disseny arquitectònic del seu hotel, que va rebre el Premi d’Enoturisme de Catalunya 2016 al millor allotjament. Envoltat d’un autèntic mar de vinyes, l’arquitectura de l’edifici emula unes ampolles de cava en rima, mentre que la teulada -construïda amb trencadís- és un homenatge al genial Antoni Gaudí. El relax el trobareu a l’interior, on podreu gaudir d’un dels seus banys relaxants de vi o cava, al qual cal afegir un massatge individual fet amb olis essencials. Això sí que és un autèntic relax vinícola!

Per a més informació del celler consulteu aquí i de l’hotel aquí.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia