Societat

TURISME RURAL

CASA PERNALLE

Casa Pernalle, turisme rural al bell mig de la Vall de Boi

L’establiment es troba situat al peu d’un turó i envoltada pels paisatges de l’Alta Ribagorça

La Casa Pernalle , és una encantadora casa pairal ubicada al bell mig de la Vall de Boi . situada al peu d’un turó. L’establiment que regenten en Xavi i na Pepita està envoltat del verd dels paisatges de l’ Alta Ribagorça , més concretament dels que es troben als afores d’ Erill la Vall.

La finca és una herència de l’economia familiar, que antigament es basava en la cria de vedells; activitat que encara conserven avui i que combinen amb l’hostaleria.

La Casa Pernalle és un allotjament tradicional des d’on es pot gaudir de la vista de l’ esglèsia romànica de Santa Eulàlia i de la del conjunt de la vall. La casa disposa de jardí, barbacoa i un hort propi enmig de la natura. Tan sols a 500 metres hi ha una granja d’animals, visitable a qualsevol hora del dia.

Si opteu per la mitjapensió podreu degustar la seva cuina , basada en la combinació de productes autòctons de la terra i carn ecològica dels animals criats a la mateixa granja.

Per fer un cap de setmana rodó us aconsellem una passejada pel Parc d’Aigüestortes i l’Estany de Sant Maurici ,i una petita estada a l’ estació termal de Caldes de Boí o, si ho preferiu, descobriu el Centre del Romànic de la Vall de Boí.

Podeu trobar més informació sobre la Casa Pernalle aquí .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia