Societat

Girona encén els llums de Nadal

Girona va encendre ahir els llums de Nadal. Com els darrers anys, es va fer amb un acte simbòlic davant de l’arbre de la plaça de Catalunya, que va incloure una cantada de nadales de l’Escola de Música Moderna de Girona i unes paraules de l’alcaldessa. També hi va haver una xocolatada a la plaça de la Independència, organitzada per l’associació de bars i restaurants de la plaça i amenitzada pel projecte educatiu Fama Girona i la Colla Sardanista Aires Gironins.

En total aquest any l’enllumenat nadalenc arriba a 78 espais de 13 barris de la ciutat (Barri Vell, Carme, Devesa-Güell, Bonastruc-Figuerola, Eixample, Sant Pau, Sant Narcís, Santa Eugènia, Montilivi, Can Gibert del Pla, Pont Major, Taialà-Germans Sàbat i Sant Ponç). Entre els llocs nous amb llums de Nadal hi ha els carrers de la Rutlla, Lorenzana, Migdia (entre Creu i Doctor Ametller) i Bonastruc (sota vies), les places Miquel Santaló i de les Castanyes, els ponts de l’Alferes Huarte, de Sant Agustí, d’en Gómez i de Sant Feliu, l’avinguda Ramon Folch i el parc Central.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia