Una nevada imprevista provoca problemes de trànsit a Ponent

Ningú no l'esperava, però ahir a la tarda la neu va fer acte de presència en cotes molt baixes a les comarques de Ponent i va provocar alguns problemes de trànsit a les carreteres. L'autovia A-2 tenia plaques de gel i neu en tots dos sentits, entre Bell-lloc d'Urgell i Montmaneu, i el Servei Català de Trànsit recomanava als conductors que hi extremessin la precaució. A l'autopista AP-2 hi havia neu i gel entre Vinaixa i l'Albi. També tenien plaques de gel i neu les carreteres L-303 entre Cervera i Agramunt, L-304 als Plans de Sió, L-310 entre Tàrrega i Guissona, L-311 entre Cervera i Guissona, L-312 entre Torrefeta i Florejacs i L-324 entre Sant Ramon i els Plans de Sió.

La nevada, que en el moment de tancar aquesta edició encara continuava, tot i que moderada, va afectar les comarques de les Garrigues, la Segarra, l'Urgell, el Pla d'Urgell, el Segrià i la Noguera. El servei meteorològic de la Generalitat havia previst pluges febles durant tota la jornada i una cota de neu al Pirineu per damunt d'entre 600 i 1.000 metres. Però a la tarda la temperatura va baixar més del previst i va nevar a tota la plana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.