Societat

Societat

Solidaritat amb la discapacitat

La Fundació Maresme celebra al Monumental la cinquena edició de la Nit de Gala amb un espectacle d’humor per recollir fons per a l’entitat

Es vendrà el calendari solidari i els treballs artesanals que fan els usuaris dels tallers ocupacionals

Coincidint amb el Dia Internacional de les Persones amb Discapacitat que tindrà lloc aquest dissabte, la Fundació Maresme vol donar a conèixer la tasca que duen a terme i reivindicar els drets d’aquest col·lectiu. Per això aprofitaran un any més per omplir al màxim el Teatre Monumental de Mataró en la cinquena edició de la Nit de Gala que es farà divendres al vespre. L’espectacle, adreçat a tots els públics, anirà a càrrec dels humoristes Víctor Parrado, reconegut monologuista i presentador, i Marc Buxaderas, una nova promesa que des de la seva experiència es converteix en la primera persona amb discapacitat intel·lectual que s’endinsa en el món dels monòlegs. Amb la recaptació de la venda d’entrades, que costen 10 euros, la fundació impulsarà projectes de millora de la qualitat de vida de les persones amb discapacitat intel·lectual. També es pot assistir de manera simbòlica a l’única representació fent aportacions als seients de la fila 0.

La Fundació Maresme, que ha celebrat mig segle de vida, atén unes dues mil persones discapacitades a la comarca. Durant el cap de setmana l’entitat es donarà a conèixer a l’estand que instal·larà a la plaça Santa Anna, on posarà a la venda el quart calendari solidari, amb imatges del fotògraf de disset anys Arcadi Martín. També s’hi vendran els treballs artesanals elaborats pels usuaris dels centres ocupacionals de la fundació.

No hi faltarà per aquestes dates la col·laboració que l’entitat manté amb la pastisseria Nougat de Mataró, que elabora el torró solidari d’en Santi, el protagonista de la fundació, a base de xocolata amb quicos.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia