Societat

Concurs de l’AGE per triar un projecte solidari

S’hi destinaran els diners que es recaptin en la desfilada de la primavera del 2018

L’Associació Gironina d’Empresàries (AGE) ha obert un concurs per elegir el projecte al qual es destinarà la recaptació de la III Desfilada Solidària AGE, que es durà a terme la primavera de l’any vinent. Hi poden participar les entitats que desenvolupin la seva activitat a les comarques gironines. La data límit per presentar projectes és el 15 de desembre i es comunicarà el nom del projecte guanyador la segona quinzena de gener del 2018. Les bases de participació es poden consultar en el lloc web de l’associació: www.agegirona.cat.

La darrera desfilada solidària organitzada per l’AGE, a favor de les dones maltractades, que es va dur a terme el 17 de març al centre cultural La Mercè, va ser un gran èxit. Van assistir-hi 250 persones i les entrades es van exhaurir unes hores abans. La recaptació va ser de 3.920 euros, que es van obtenir de les aportacions dels assistents i patrocinadors. “Habitatges per a dones supervivents, per a la dignitat femenina”, va ser el projecte de la Fundació Ser.Gi, premiat d’entre els set que es van presentar i el beneficiari de la recaptació íntegre de l’acte. Divuit empresàries i professionals gironines van participar en la desfilada. Aquesta activitat es va organitzar per primer cop el 2016 en record de la periodista i sòcia de l’AGE, Cuca Mascort, que es va morir el 2014. Tres anys abans, Mascort havia ideat una desfilada de caràcter solidari. El 2016 es va recuperar aquesta iniciativa, en la qual van participar deu dones empresàries.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia