Infraestructures i serveis

MOBILITAT

La Garrotxa s’integra a l’ATM de Girona

La integració es farà efectiva el 17 d’abril, coincidint amb el desplegament de la T-JOVE a l’àrea tarifària integrada

El Consell d’administració del Consorci ATM de l’Àrea de Girona, celebrat aquest divendres, ha aprovat la incorporació dels municipis de la Garrotxa a la zona 4 del sistema tarifari integrat. La integració serà efectiva a partir del 17 d’abril, coincidint amb el desplegament de la T-JOVE a Girona. D’aquesta manera, els ciutadans de la Garrotxa podran utilitzar els títols de transport de l’ATM de Girona, que els suposarà un estalvi d’entre el 48% i el 77% en el preu del viatge, segons el tipus de bitllet que adquireixin.

El conseller de Territori, Juli Fernàndez i Olivares, que ha assistit al Consell d’administració, ha destacat que aquest estalvi: “ajudarà les persones a tenir una vida una mica millor i incentivarà a utilitzar el transport públic”. El conseller també ha recordat que, amb la integració, la Garrotxa es podrà beneficiar dels nous títols T-JOVE, vàlid fins als 30 anys, i T-16, que permet viatjar gratuïtament fins als 16 anys. “Són avantatges palpables de les polítiques del Govern”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia