Infraestructures i serveis

SERVEIS

Cultura i gastronomia, en la Setmana Internacional dels Mercats

Els nou mercats de la Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) acolliran una vintena d’activitats relacionades amb la música, l’art i la literatura, fins el 28 de maig

La Xarxa de Mercats Sedentaris de Girona (XMSG) s’obre de bat a bat a la cultura en la sisena edició de la Setmana Internacional dels Mercats de les comarques gironines, en el marc de la campanya internacional Love Your Local Market . Fins al diumenge 28 de maig, els diferents mercats oferiran gairebé cada dia activitats relacionades amb la música, la dansa, l’art i la literatura.

Sota el lema La cultura és al mercat, s’han programat una vintena de propostes per posar en valor el paper d’aquests equipaments com a espais de relació i cohesió social, sense oblidar el seu propòsit principal, que no és cap altre que el d’oferir als clients productes i aliments de proximitat de la màxima qualitat.

La Diputació de Girona dona suport a aquesta campanya i hi participa de manera activa coordinant l’esdeveniment, al costat dels mercats de Girona, Lloret de Mar, Olot, Palafrugell, Palamós, Portbou, Roses, Salt i Sant Feliu de Guíxols, els nou integrants de la XMSG.

Les activitats, que ja van arrencar el cap de setmana passat a Palamós, Palafrugell i Sant Feliu de Guíxols, estan adreçades a tots els públics i compten amb propostes com la biblioteca al mercat, contes, una xerrada per menjar de manera saludable abans i després de fer esport, una activitat d’arts plàstiques o la commemoració dels cent anys de mercats a Palamós, amb una mostra d’imatges històrica, entre d’altres.

Tota la informació detallada de les diferents activitats es pot trobar en el lloc web oficial: https://estimoelmeumercat.ddgi.cat/ . A les xarxes socials, les etiquetes per seguir aquesta campanya són #estimaelteumercat i #LYLM2023.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia