Infraestructures i serveis

Retards al corredor sud de Rodalies per una incidència tècnica

Les línies R2 sud, R13, R14, R15, R16 i R17 circulen fora del seu horari habitual

L’enèsima incidència a Rodalies torna a posar avui a prova la paciència dels usuaris de Rodalies. Un problema tècnic entre les estacions de Garraf i Castelldefels ha motiva que a sis línies de Rodalies hi hagi retards aquest matí. Es tracta de les línies R2 sud, R13, R14, R15, R16 i R17. Renfe ha informat de la incidència poc abans de dos quarts de nou, i aquesta ha afectat els senyals d’informació ferroviària. Els combois han hagut de circular per via única en el tram afectat mentre tècnics d’Adif han treballat per solucionar l’avaria, que ha estat resolta un parell d’hores més tard tot i que els retards han persistit al llarg del matí.

Rodalies ha informat de l’avaria a través de les xarxes socials i nombrosos usuaris han retret a la companyia que els retards a la R2sud són diaris. Els caps de setmana, a més, el servei està alterat per obres de millora en els 23 quilòmetres compresos entre Vilanova i Castelldefels. Des del passat novembre els tres últims trens del dia no circulen i el servei es presta amb autobús, una mesura que durarà fins el juliol. Aquestes obres afecten també la programació diària fins el 26 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia