Societat

Societat

Un ferri xoca contra un creuer al Port de Barcelona

L’accident ha passat cap a les dues del migdia al Terminal B i no ha provocat ferits

El vaixell de línia ’GNV Fantastic’ ha abordat el ’Viking Star’ quan estava atracant

Dos vaixells han col·lidit aquest divendres al migdia al Port de Barcelona. La topada ha estat lleu i no ha provocat ferits, segons ha informat l’autoritat portuària .

L’accident ha passat al voltant de les dues durant les maniobres per atracar el ferri GNV Fantastic, que acabava d’arribar a la capital catalana procedent de Gènova. Per causes que encara es desconeixen, el vaixell italià ha abordat el creuer noruec Viking Star, que estava amarrat al terminal B. Segons ha informat Port de Barcelona, el xoc ha estat molt lleuger i tot fa pensar que els danys són “mínims”, si bé encara s’estan avaluant.

L’incident no ha provocat problemes en l’entrada i sortida de la resta de creuers i mercants.

La secció sindical d’amarradors de la CNT al port barceloní ha avançat les primeres imatges de l’accident a les xarxes socials. El sindicat ha alertat que encara que el succés sembli “poca cosa” podria haver “acabat en tragèdia” i ha apuntat a la possibilitat que s’hagi degut a la “falta de manteniment”. Els estibadors han fet subratllat la circumstància que el ferri implicat en l’accident és de la companyia Grandi Navi Veloci (GNV), la naviliera que va noliejar els ferris que van allotjar agents de la Policía Nacional espanyola i la Guàrdia Civil a Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia