Societat

SOCIETAT

Nou consell a Olot per a l’FP i l’ocupació

El promou DinàmiG amb un ajut del SOC

Hi haurà tots els agents

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) donarà suport econòmic a l’Agència d’Innovació i Desenvolupament de la Garrotxa DinàmiG per fer un estudi que tindrà per objectiu assentar les bases per constituir un consell per a la formació professional i ocupacional a la Garrotxa. Es tracta, segons el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Olot, Estanis Vayreda, de reunir en una mateixa taula tots els agents econòmics, educatius, empresarials i de les administracions locals del territori amb un doble objectiu. Segons ha detallat, el primer és prestigiar encara més els estudis de formació professional i convèncer els estudiants i pares que és una bona línia d’accés al mercat laboral. I el segon, crear un espai de debat i de formulació d’idees per ajustar l’oferta educativa en l’àmbit de la formació professional a les necessitats de les empreses garrotxines. En aquest sentit, Vayreda va remarcat que, per exemple, fan falta treballadors amb un perfil tècnic industrial.

El SOC també ajudarà a fer un altre estudi per desenvolupar de forma consensuada amb els actors del territori els objectius i les accions concretes en l’àmbit de les polítiques actives d’ocupació i el desenvolupament local.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia