Societat

opinió

Magnífic espectacle i de gran nivell

La UAP, el resultat d’un gran treball, arriba carregada de vitalitat i d’energia

El febrer del 2018, la Cantata per la Pau, la UAP! 18, arriba a la desena edició, i ho fa consolidant-se com un referent per a les comarques gironines. Com cada any la UAP arriba carregada de vitalitat i d’energia, per demostrar-nos una vegada més del que són capaços els nostres joves.

La representació d’aquesta edició ens situa en el context d’una reflexió sobre el que és veritat i mentida basada en la novel·la 1984, de George Orwell, i és el resultat d’un gran treball en equip.

L’obra, que omplirà el Teatre Municipal de Girona, és un magnífic espectacle musical i teatral de gran nivell i vàlua, una veritable exhibició de cançó, interpretació, dansa i emotivitat.

Més d’un miler d’alumnes de secundària de 34 centres de les nostres comarques aconseguiran fer-nos reflexionar sobre la complexitat de la realitat que vivim i, sens dubte, amb aquest rerefons l’espectacle no ens deixarà indiferents.

Oxfam-Intermón, Càritas Diocesana de Girona i Justícia i Pau, tres entitats que lluiten per la millora de les condicions de vida dels més desvalguts, per la conscienciació dels joves i la igualtat, preparen material didàctic per als alumnes de secundària i fan possible que els beneficis de les entrades es destinin a projectes solidaris en països en vies de desenvolupament i a l’atenció a la infància en risc d’exclusió a casa nostra. Professores, professors, alumnes, músics, col·laboradors..., gràcies pel vostre treball.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia