Societat

municipal

mascotes i civisme

Caca de gos amb DNI, a Campdevànol

L’Ajuntament assumirà el cost de l’extracció de sang per trobar l’ADN

“A partir d’ara, la caca del teu gos portarà el teu nom i cognoms” és el contundent lema de la campanya que posa en marxa l’Ajuntament de Campdevànol per erradicar l’incivisme dels qui no recullen els excrements dels seus gossos.

L’Ajuntament ha signat un conveni amb quatre veterinaris i amb l’empresa Vetgenòmics per tirar endavant aquesta iniciativa, i el cost econòmic de l’extracció de sang i patró d’ADN anirà a càrrec del govern local si es fa en el termini establert. La partida pressupostària és de 12.000 euros i el cens actual de gossos de Campdevànol és de més de 300.

A banda de la implantació del sistema de control de defecacions mitjançant el cens de l’ADN, el nou reglament de tinença d’animals aprovat al desembre per unanimitat també contempla l’obligació de diluir l’orina dels gossos amb aigua per tal d’assegurar la salubritat de tots els espais públics i evitar la degradació del mobiliari urbà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia