Societat

Comunicació

Dircom Catalunya celebra deu anys amb més de 300 professionals

Més de 300 professionals de la comunicació corporativa es van reunir ahir per celebrar la setena edició de Netcom, la trobada dels comunicadors, que aquest any coincideix amb el desè aniversari de Dircom Catalunya. La commemoració reflecteix la consolidació de l’Associació de Directius de la Comunicació, que no ha deixat de créixer fins a convertir-se en un referent dels professionals de la comunicació corporativa de Catalunya. Durant els últims dos anys ha experimentat un creixement notable i ha passat de 95 a 160 socis.

El periodista Iñaki Gabilondo va ser el convidat central de l’acte, que es va celebrar a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. Amb un discurs d’actualitat sobre la postveritat, Gabilondo va remarcar la credibilitat que té el dircom davant l’allau de notícies falses que circulen, sobretot, per les xarxes socials.

La presidenta de Dircom Catalunya, Maria Lluïsa Martínez Gistau, va donar valor a la figura del dircom com a “professional estratègic per ajudar a comprendre l’entorn”. En el seu discurs va destacar la profunda transformació que viu la professió en els últims anys: “La direcció de comunicació engloba cada vegada més funcions, com ara la marca o la RSC, totes vinculades a la gestió dels intangibles i la reputació”. Martínez Gistau va celebrar l’augment del nombre de socis i va explicar que s’han assolit els cinc objectius que es va fixar la nova junta: reforçar el paper clau de l’associació a Catalunya, fer valer la tasca dels comunicadors, proporcionar coneixement i eines als professionals, fomentar el networking i afavorir la responsabilitat social corporativa i la gestió responsable.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia