Societat

Setge al procés sobiranista

Somescola convoca per dissabte una manifestació unitària contra el “xantatge” de l’estat al model educatiu català

Les entitats reclamen una participació massiva, compatible amb la manifestació per les pensions, que anirà de la plaça Catalunya a l’Arc de Triomf

Les entitats de la plataforma Somescola han convocat aquest dimecres a tota la ciutadania a participar en una gran manifestació prevista per aquest proper dissabte a la tarda a Barcelona en contra del “xantatge” que el govern espanyol fa al model educatiu català, i contra la judicialització de l’educació. La mobilització començarà a les 5 de la tarda a la plaça Catalunya, a la confluència entre el Passeig de Gràcia i la Ronda Sant Pere, i acabarà a l’altra punta d’aquesta última via, al Passeig Lluís Companys, amb un acte final amb lectura de manifestos i actuacions musicals. Les entitats creuen que la mobilització és compatible amb l’assistència a la manifestació del matí a favor d’unes pensions dignes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia