Educació

Fan un acte en defensa de la immersió lingüística

El sindicat Ustec-Stes aprofita la presentació d’un número de la revista ‘Docència’ per tractar la immersió lingüística amb diversos testimonis

Una cinquantena de persones van assistir ahir al vespre a l’acte organitzat pel sindicat Ustec-Stes per presentar el número 40 de la revista Docència, que recull les diverses intervencions sobre les llengües assetjades que es van fer a Sitges el gener de 2017.

La presentació de la revista a l’auditori Josep Irla va servir d’excusa, però, per fer un acte en defensa de la immersió lingüística en què diverses persones que no han tingut el català com a llengua materna i que representen diferents sectors del món educatiu van compartir les seves experiències. També hi van participar docents i sindicalistes del País Valencià, la Catalunya del Nord i les illes Balears per explicar la situació del català als seus respectius territoris, de manera que es va aportar una visió molt global de la qüestió sense perdre tampoc un component més emocional de la situació, perquè hi va haver tant el relat de persones que van engegar el sistema com dels darrers alumnes a participar-hi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia