Educació

CULTURA

Lliuren els premis Sambori d’Òmnium en un acte a Banyoles

L’auditori de l’Ateneu de Banyoles va ser ahir l’escenari del lliurament del 12è premi Sambori de narrativa catalana, que convoca Òmnium, corresponent a la demarcació de Girona i la Catalunya del Nord. S’hi han presentat 323 treballs d’alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de 72 centres d’aquestes comarques, 15 més que l’any passat. Els guanyadors en les diferents categories participaran en la gran final nacional, els guardons de la qual s’entregaran el dia 25 de maig. A tot Catalunya, en el Sambori d’aquest any hi han pres part uns 41.000 alumnes de 464 centres, unes xifres que fan que sigui dels premis literaris amb més participants d’Europa. Durant la cerimònia, van actuar alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, mentre que alumnes de l’Aula de Teatre de la ciutat de l’estany van llegir resums dels textos premiats.

“Escriviu a Cuixart”

En l’acte es va recordar la privació de llibertat del president d’Òmnium, Jordi Cuixart, i dels altres tres presos polítics. Una dirigent d’Òmnium va demanar que s’escriguin cartes a Cuixart a la presó.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia