Societat

Mor un participant de la Trailwalker d’un atac de cor

L’home, de 55 anys, va tenir una aturada cardíaca en el quilòmetre 30, a Amer, i va morir al Trueta

La víctima havia viscut molts anys a Roses

La vuitena edició de l’Oxfam Intermón Trailwalker de Girona es va tenyir de dol a causa de la mort d’un participant. Un home de 55 anys va tenir dissabte a la tarda una aturada cardíaca en el quilòmetre 30, a Amer. Els serveis de l’organització i els equips d’emergència el van reanimar i, amb l’ajut d’un helicòpter, el van traslladar a l’hospital Josep Trueta, on va morir a la nit.

La víctima havia viscut molts anys a Roses i havia estat qui s’havia il·lusionat a fer els 100 quilòmetres entre Olot i Sant Feliu de Guíxols i qui havia animat companys i amics a formar un equip per a la prova, segons va explicar ahir a la tarda el director d’Oxfam Intermón, Francesc Mateu. “Això és una contradicció: una prova que s’organitza per donar vida [en projectes solidaris de l’ONG] i, en canvi, hem viscut el costat oposat.”

És el primer cop que un participant de la Trailwalker, que té altres proves arreu de l’Estat, mor en plena competició. A la demarcació, aquest any hi han participat 230 equips, formats per un grup de sis persones. “Movem més de 12.000 persones”, va dir Mateu. El 19 i 20 de maig hi ha la Trailwalker de Vitòria i el 2 i 3 de juny, la de Madrid.

Fins ahir a les sis de la tarda van anar arribant els més de dos-cents equips participants de la prova.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia