Societat

Arrenca la primera edició conjunta d’Alimentaria i Hostelco

Es vol consolidar com un referent internacional

La ministra de Sanitat, Dolors Montserrat, ha destacat que els dos certàmens són l’aparador de sectors que han estat clau en la recuperació econòmica

La ministra de Sanitat, Dolors Monserrat, ha inaugurat aquest dilluns la primera edició conjunta dels salons Alimentaria i Hostelco que el recinte Gran Via de Fira de Barcelona acollirà fins dijous. Una edició que vol consolidar-se com a referent internacional i que batrà tots els rècords amb 100.000 metres quadrats de superfície expositiva, més de 4.500 empreses de 70 països i que espera la visita de 150.000 persones. La ministra, que ha visitat els dos salons acompanyada, entre d’altres, pel delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, i l’alcaldessa de l’Hospitalet, Núria Marín, ha destacat que els dos salons, referents indiscutibles a nivell internacional, són l’aparador d’uns sectors, l’agroalimentari i el de la restauració, que han estat clau en la sortida de la crisi econòmica i la creació d’ocupació. En aquest sentit, la ministra ha destacat que amb el govern del PP, des del 2011 la renda agrària s’ha incrementat un 25%, un 20% la producció del sector i un 45% les exportacions que ja superen els 50.000 MEUR.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia