Societat

‘Menjaflors’, l’edició limitada del Divinum

Ofereix un menú ideat en col·laboració amb el botànic del Celler de Can Roca

El restaurant Divinum oferirà per Girona, Temps de Flors un menú d’edició limitada: Menjaflors. Ideat a través de l’assessorament d’Evarist March, botànic del Celler de Can Roca, es tracta d’una aposta gastronòmica única que introdueix en els processos de cocció plantes i flors silvestres de l’entorn més immediat de la ciutat de Girona. March; el xef del Divinum, Jose Delgado; i el cap de sala, sommelier i propietari del restaurant, Joan Morillo, asseguren que han creat un menú que pretén anar més enllà de l’ús de plantes i flors comestibles com a simples elements decoratius dels plats. El Menjaflors també forma part de la campanya de restauració Gastroflors, de l’Associació d’Hostaleria de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia