Salut

Convocades eleccions al col·legi de metges de Girona

El president en funcions del COMG, el doctor Josep Vilaplana, ja ha anunciat públicament que es presenta a la reelecció

Les votacions, per sistema telemàtic, tindran lloc entre el 19 i el 21 de juny

La junta de govern del Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) ha convocat eleccions per escollir el president i els nous càrrecs que dirigiran aquesta institució els propers quatre anys. Segon l’acord de convocatòria d’eleccions, que es van obrir el 17 d’abril, la data de finalització de presentació de candidatures serà el 17 de maig; l’endemà es farà la proclamació de candidatures i el 21 de maig començarà la campanya electoral, que tindrà una durada de quatre setmanes. La votació, que serà telemàtica, s’efectuarà d’entre el 19 al 21 de juny, i aquest darrer dia es podrà votar presencialment a la seu del COMG.

El president en funcions del COMG, el doctor Josep Vilaplana, va anunciar ahir a través d’una piulada que es presenta a la reelecció: “Em presento a la reelecció com a president del COMG en les pròximes eleccions col·legials amb un equip compromès amb els valors de la professió i amb la ferma convicció de culminar els projectes engegats durant aquesta primera etapa”, va manifestar a través de twitter. En declaracions a aquest diari, Vilaplana, que va evitar d’entrar en detalls sobre el programa adduint que està en procés d’elaboració i que encara no ha començat la campanya, va indicar que l’objectiu és aprofitar l’experiència d’aquests quatre anys per donar continuïtat als programes posats en marxa pel seu equip. Uns programes que, segons va afegir, van en la línia de millorar els serveis dels col·legiats i la professionalització de la institució. Així mateix, va fer una crida als col·legiats perquè aquests puguin fer-hi suggeriments de cara a la presentació del programa. El lema de la candidatura encapçalada per Vilaplana és “Fem més COMG, seguim”. Actualment, aquesta institució, que celebra el seu 120è aniversari, té 2.807 col·legiats. Les últimes eleccions van ser unes de les més disputades ja que es van presentar tres candidats: Narcís Bardalet, Joan Felip i Vilaplana.

LA DATA

18.05.18
proclamació
de candidatures. La campanya electoral començarà el dia 21 de maig i durarà quatre setmanes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia