Salut

L’ABS de l’Escala rep com a donatiu un carboxímetre

El nou aparell mèdic és una donació de la British Catalan Society

Coincidint amb la celebració del Dia Mundial Sense Tabac, la British Catalan Society (BCS) ha fet donació aquesta setmana passada d’un carboxímetre a l’ABS de l’Escala. Aquest aparell, valorat en 700 euros, permet de mesurar el monòxid de carboni que conté l’aire expirat del fumador. Amb la incorporació d’aquest aparell, els professionals del centre mèdic escalenc podran mesurar el nivell de CO en persones que tinguin l’hàbit tabàquic, per conèixer quina és la seva exposició al fum del tabac. El nou carboxímetre es va estrenar en la taula informativa organitzada al CAP Moisès Broggi amb motiu del Dia Mundial Sense Tabac. Van fer el lliurament del donatiu la presidenta de la BCS, June Joyce, el secretari, Roger Arndell, i el tresorer John Siemczak. En representació de l’ABS de l’Escala va rebre el donatiu la directora Marta Pedrerol, acompanyada de la cap d’Infermeria, Anna Guerrero, i representants de la Fundació Salut Empordà: el director gerent, Martí Masferrer, la directora assistencial, Àngels Morales, i el membre del Patronat i alcalde de l’Escala, Víctor Puga.

La British Catalan Society està formada per una vuitantena de membres, principalment de la zona de l’Escala, que amb les seves activitats recapten fons per col·laborar amb les entitats locals. L’any passat, l’àrea bàsica de l’Escala va atendre 40.800 visites de medicina de família, prop de 23.000 visites d’infermeria de família i més de 25.000 d’atenció continuada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona