Salut

TERÀPIES. Entitat de recerca

Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (Idibaps)

Projecte: Identificació d’epítops i aïllament d’IgG anti-Covid-19 per produir anticossos monoclonals per al tractament.

Investigador: Antoni Torres.

Descripció: Estudi dels anticossos de pacients que s’han recuperat de Covid-19 com a punt de partida d’una nova teràpia contra el SARS-CoV-2, basada en la producció i administració d’anticossos específics contra el virus.

Impacte esperat: L’estudi permetrà la posterior producció d’anticossos específics contra el SARS-CoV-2 per tal de bloquejar la infecció. També inclou models predictius mitjançant intel·ligència artificial per identificar nous punts d’unió epítop-anticòs que no només podrien ser útils en el disseny d’anticossos monoclonals, sinó també per a altres aplicacions com, per exemple, la vacuna per a la Covid-19.

L’Idibaps és un centre Cerca amb la participació de l’administració de la Generalitat de Catalunya, el Consorci Hospital Clínic de Barcelona i la Universitat de Barcelona. A més, el CSIC és una entitat associada del Consorci. L’Idibaps és un consorci adscrit a l’administració de la Generalitat de Catalunya mitjançant la Direcció General de Recerca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.