Salut

Coronavirus

Àltima es prepara per restablir vetlles i cerimònies als tanatoris que passin a la fase I

L’empresa té 14 instal·lacions al Garraf, l’Alt Penedès, Bages, Ripollès i l’Alt Empordà a punt per complir les mesures establertes per les autoritats sanitàries

Les restriccions es podrien flexibilitzar també a la regió metropolitana si avança a la fase 0,5

Àltima ha preparat els tanatoris per restablir les vetlles i les cerimònies en territoris que probablement passaran dilluns a la fase I.

L’empresa funerària té a punt els 14 equipaments que té a les comarques del Garraf, l’Alt Penedès, Bages, Ripollès i l’Alt Empordà. Tots compliran les mesures establertes pel ministeri de Sanitat. Les sales de vetlla estaran limitades a un màxim de deu persones, a dos metres de distància i amb mascareta. No s’obriran les sales contigües i hi haurà gel desinfectant. Es facilitaran deu mascaretes a cada família. Als oratoris, l’aforament serà d’un terç. Els assistents hauran de portar mascareta i estar a un metre i mig.

Totes les instal·lacions es desinfectaran amb freqüència, i sempre després de cada ús. Pel que fa a les comitives a l’enterrament o a la incineració del difunt, es permetrà la presència d’un màxim de 15 persones, més un ministre de culte. Tots hauran de portar mascareta i estar separats per dos metres.

Per evitar aglomeracions, s’organitzaran les entrades i sortides dels accessos principals dels tanatoris i cementiris, així com dels oratoris quan es dugui a terme una cerimònia.

Les restriccions també es podrien flexibilitzar en els tanatoris que té al Barcelonès, Baix Llobregat i Vallès Occidental si aquestes comarques progressen a l’anomenada fase 0,5.


Durant la fase I de desescalada Àltima prioritzarà l’atenció telefònica a tots els centres i oficines. En cas que calgui fer alguna gestió presencial, es limitarà a una o dues persones, en funció de l’espai.

L’empresa oferirà assistència telefònica al dol gratuïta per a totes les famílies que ho necessitin i coordinada per un equip de professionals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva