Salut

Disset noves defuncions i 442 nous positius de Covid-19 a l’Estat

Els últims set dies han mort 21 persones, segons l’informe de Sanitat, 3 menys que ahir

Els casos diagnosticats el dia previ pugen a 174, una quarantena més que dijous

L’últim balanç oficial de la pandèmia suma 442 casos positius testats de Covid-19 i disset noves morts arreu de l’Estat espanyol. Així, des de l’inici de la crisi sanitària s’ha diagnosticat un total de 250.545 persones i s’ha registrat 28.385 defuncions.

D’acord amb l’informe del ministeri de Sanitat d’aquest divendres, els últims set dies han mort amb el coronavirus 21 persones, 4 menys que a l’actualització d’ahir. Madrid concentra un terç de les defuncions (7); Castella i Lleó en registra 4; el País Basc, 3; Andalusia, Castella-La Manxa i Catalunya, 2 cadascuna, i La Rioja, 1.

En aquesta darrera actualització augmenten fins a 174 els positius testats de Covid-19 notificats el dia anterior. Són 40 casos més que a l’informe de dijous. Madrid (50), Catalunya (42) i Aragó (31) són, amb diferència, els territoris on es detecten més nous casos.

L’última setmana han requerit ingrés hospitalari 141 pacients amb Covid (5 més que ahir) i 13 han ingressat a les unitats de cures intensives (2 més).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia