Salut

Buch admet “algunes dificultats” en el confinament del Segrià en comparació al de la Conca d’Òdena

El conseller d’Interior diu que els Mossos “s’adaptaran a la nova realitat” en relació al brot a la comissaria de Lleida

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha admès que el confinament perimetral del Segrià genera “algunes dificultats” en comparació al confinament que es va fer a la Conca d’Òdena, ja que, en aquell cas, “la territorialitat era més petita i els accessos molt menors”. En aquest sentit, el conseller ha dit que el dispositiu del Segrià és “molt més gran i potent” i especifica que en aquest territori “hi ha moltes entrades i sortides amb molts camins i caminets, cosa que fa que sigui molt dificultós fer aquest confinament”. D’altra banda, sobre el brot a la comissaria dels Mossos a Lleida, Buch, que no l’ha volgut ni confirmar ni desmentir, ha afirmat que “el cos s’adaptarà a la nova realitat i li donarà la volta, com sempre fa”.

Sobre el confinament del Segrià, Buch ha assegurat que, a diferència del de la Conca d’Òdena, aquest és “molt més dificultós”. A més, el conseller recorda que al confinament de la Conca només es permetia la mobilitat dels serveis bàsics i, en canvi, al Segrià “també es permet la mobilitat laboral, de manera que hi ha persones que entren i surten permanentment”.

Pel que fa a un possible allargament del confinament, el conseller d’Interior ha dit que serà el Departament de Salut qui ho decideixi. “Si Salut ens diu que hem d’allargar o escurçar el confinament ho farem”, ha apuntat Buch.

En relació al brot a la comissaria dels Mossos a Lleida amb almenys sis positius per covid-19, Buch no ha volgut ni confirmar-ho ni desmentir-ho però ha deixat clar que “un cos policial que està treballant permanentment al territori i que, a més, té nuclis familiars i conviuen amb altres persones, també els pot afectar”. Alhora, el conseller ha apuntat que el cos “s’adaptarà a la nova realitat i li donarà la volta, com fa sempre”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

castelló d’empúries

Un robot avaluarà i posarà al dia el nombre d’amarradors d’Empuriabrava

castelló d’empúries
la crònica

Un pilot d’avió a la vall de Llémena

Cases sense gas el 2040

barcelona

El Manhattan mataroní

mataró

Obre a Girona una nova Barnahus per a infants i adolescents que han patit violència sexual

Societat

Els sindicats tornaran a plantar el govern aquest dimarts

Barcelona
societat

König i La Puntual, entre els establiments guardonats en la Nit del Comerç

girona
FIGUERES

Una lletrada denuncia que el bloqueig a la presó li impedeix veure un representat

FIGUERES
SALUT

Reforma del sistema sanitari a partir d’eixos d’hospitals

Barcelona