Salut

Coronavirus

Afluència sense aglomeracions a les platges de Barcelona el primer dia de noves restriccions

Els accessos es controlen però no es preveu haver de tancar o restringir l’accés a la sorra

Agents de la Guàrdia Urbana informen els usuaris de l’obligatorietat de dur mascareta si no són a la sorra o a l’aigua

Tot i les noves restriccions dictades per la Generalitat, força gent ha optat per anar a les platges de Barcelona aquest dissabte, si bé no s’ha registrat aglomeracions i la majoria de banyistes ha respectat les distàncies de seguretat.

Segons l’Ajuntament de Barcelona l’ocupació és entre “normal” i “baixa”, per sota de la previsible en un mes de juliol. Amb tot, no se sap si és directament per les noves mesures o per la manca de turistes.

Els accessos a les platges s’han limitat amb diverses tanques i la Guàrdia Urbana han controlat que no es formin aglomeracions. Davant la baixa afluència que veuen a les platges aquest dissabte, no creuen que sigui necessari tancar o restringir l’accés a la sorra.


Els agents han informat als usuaris de l’obligatorietat de dur mascareta si no són a la sorra o a l’aigua però no han multat als infractors.

Els banyistes que tot i les recomanacions han optat per anar a la platja creuen que no corren cap risc. Tots ells asseguren que porten mascareta quan surten a carrer i que mantenen les mesures de seguretat.

Lidia Uron ha aprofitat el bon temps per anar a la platja amb les seves dues filles. Creu que la majoria de banyistes han respectat les distàncies però denuncia que hi ha un cert relaxament entre el jovent. Amb tot, s’ho han “passat molt bé” perquè “l’aigua estava molt neta i transparent”.

Esteve Pla, un jove que ha aprofitat el dissabte per anar a la platja amb els seus amics, creu que aquest dissabte hi ha “menys gent” i que potser és per “tot el tema del confinament”. Pla ha destacat que “tothom està respectant els dos metres de seguretat i que la majoria porta mascareta”.
No ho veu igual Yabsera Segura que creu que la platja és “bastant plena”. Considera que la sorra “no es respecten gaire les distàncies” però que a l’aigua sí que es compleix la normativa de seguretat.

Charity Arcniegas és conscient de les recomanacions de la Generalitat de no sortir de casa però ha optat per fer paddle surf “amb un company” i “prendre el sol una estona”. “De moment les mesures restrictives no s’estan complint”, reconeix. I afegeix que “no es veu gaire distanciament” entre els banyistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Balanç satisfactori de la quinzena edició del festival Flors i Violes

palafrugell

Miquel Carreras, nou membre del Consell d’Administració de l’IAS

girona
MEDI AMBIENT

Aigua És Vida diu que no n’hi ha prou amb dessalinitzadores mòbils

girona
SOCIETAT

La pluja altera la programació de la Santa Creu de Figueres

FIGUERES
societat

Èxit de la caminada per demanar l’alto al foc a Gaza

Barcelona
infraestructures

Territori licita les obres de rehabilitació del pont de Sant Francesc a Manresa

Manresa
medi ambient

Iniciativa per reduir l’impacte en el medi de curses de muntanya

barcelona
tecnologia

Test a dos sistemes de recàrrega de cotxe elèctric

barcelona
religió

Últims dies de l’exposició sobre la ‘Visita Espiritual a la Mare de Déu de Montserrat’ de Torras i Bages

Montserrat