Salut

Coronavirus

Barcelona atura el Grec i tanca equipaments culturals i esportius

Colau assegura que “acompanyarà” els sectors afectats per demanar al Procicat que autoritzi “excepcions que són de sentit comú”

L’alcaldessa critica la “incoherència” de prohibir activitats que compleixen les mesures de seguretat però mantenir terrasses o platges obertes

L’Ajuntament de Barcelona aturarà el Grec a partir d’aquest dilluns i tancarà els equipaments culturals i esportius, ha anunciat l’alcaldessa de la ciutat, Ada Colau, en un missatge a les xarxes socials.

“Divendres tretze municipis de l’AMB vam demanar claredat sobre les noves prohibicions. Tres dies després el govern confirma el tancament d’activitats culturals i esportives encara que respectin les precaucions. A contracor haurem d’aturar el Grec i els equipaments culturals i esportius no podran obrir demà”, ha dit Colau després que la Generalitat confirmés la prohibició d’activitats culturals i esportives a les zones més afectades per rebrots de la Covid-19, en especial l’entorn metropolità.

No obstant això, el govern ha obert la porta aquest diumenge a què alguns actes culturals es puguin realitzar amb una autorització prèvia del Procicat si així ho demanen els consistoris.

En aquest sentit, Colau ha assegurat que “acompanyaran” els sectors afectats per demanar “excepcions que són de sentit comú”.

L’alcaldessa de Barcelona ha criticat la “incoherència” de mantenir terrasses o platges obertes i prohibir espectacles o esports que compleixen la normativa sanitària.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

tradicions

Cent colles pels 600 anys de gegants

baRCELONA

Més ingressos per patologies respiratòries i cardiovasculars per la contaminació

olot

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona