Salut

Madrid anuncia sancions dures per la concentració dels antimascaretes d’aquest diumenge

El delegat del govern espanyol a Madrid, José Manuel Franco, ha volgut deixar “perfectament clar” que se sancionarà “amb la màxima duresa” que permet la llei als que aquest diumenge van incomplir les normes durant la concentració a Madrid contra les mesures per frenar el coronavirus, sobretot pel que fa a l’obligació de l’ús de la mascareta.

“No els hi sortirà gratis a les persones que han posat en perill la salut dels madrilenys”, ha assegurat Franco en una entrevista a la Ser en què ha informat que la Policia Nacional investigarà el que va passar en la concentració, on aquest diumenge els agents van identificar una trentena de persones, entre les quals alguns organitzadors.

De fet, la delegació del govern de Madrid ja va anunciar aquest diumenge a través de Twitter que investigaria els fets i que prendria les “mesures adequades” perquè la concentració, que va aplegar entre 2.500 i 3.000 persones a la plaça Colom, “no s’ha desenvolupat” segons les mesures de seguretat.

Franco ha explicat que en l’escrit l’organització de la concentració per comunicar la protesta no va especificar “en cap moment” que era contra les mascaretes, de fet, garantien la distància social i asseguraven que hi hauria persones recordant amb pancartes als assistents que la mantinguessin. Per això es va donar permís a la concentració.

Amb tot, hi va haver “bastants descerebrats” que no van complir les mesures de seguretat, amb distanciament físic i l’ús de mascaretes, durant el transcurs de la mateixa, per això ha deixat “perfectament clar” que se sancionarà “amb la màxima duresa” que permet la llei.

Suport de Miguel Bosé

La concentració contra les mascareta va rebre el suport del cantant Miguel Bosé, que a través de les xarxes socials va penjar un vídeo animant a participar en la protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró
Xina

Pequín ordena retirar les aplicacions de Whatsapp i Threads

Barcelona

La lluita veïnal pel tancament de la cimentera arriba als jutjats per la via penal

MONTCADA I REIXAC

El corredor sud de Rodalies quedarà alterat tots els caps de setmana fins el juny

Castelldefels

Resolen l'avaria que havia afectat la telefonia mòbil al Ripollès

RIPOLL
ROSES

Reobren el camí de ronda entre les platges de Canyelles i Almadrava

ROSES