Salut

Montserrat habilita un sistema gratuït de reserves per visitar el santuari

Només calen reserves per a la missa de les 11h, la pregària del migdia amb l’Escolania de la 13h i la pujada al cambril de la Mare de Déu entre les 12 i les 15h

El Santuari de Montserrat ha posat en marxa un sistema gratuït de reserva per poder accedir a la missa conventual, a la pregària del migdia a càrrec de l’Escolania i per pujar a venerar la imatge de la Mare de Déu al cambril.

Les reserves començaran a estar operatives a partir d’aquest diumenge, 23 d’agost, i es podran realitzar tant a través de la pàgina web de l’abadia com trucant a l’oficina d’informació (93 877 77 77), ha informat el santuari aquest dijous en un comunicat.

Aquestes reserves seran per assistir a la missa conventual diària a les 11:00 hores, a la pregària del migdia -cant de la Salve i el Virolai per part de l’Escolania- a les 13; 00 hores i la pujada al cambril de la Mare de Déu entre les 12:00 i les 15:00 hores, si bé l’accés a altres hores del dia serà sense reserva prèvia.

Amb tot, a partir del 14 de setembre les reserves per a la missa conventual només seran per als caps de setmana i els festius.

Amb aquestes reserves, l’abadia vol garantir l’accés als oficis religiosos i que s’asseguri el compliment de les normes de seguretat i limitació d’aforament indicades per combatre la pandèmia de la Covid-19.

Per a tots aquells que pugin a Montserrat i no puguin entrar a la basílica, l’abadia ha instal·lat tres pantalles de grans dimensions que permetran seguir en directe els oficis religiosos



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Els autocars turístics, sota terra

Barcelona
La monarquia

Bestiari il·lustrat

GIRONA

Busquen fons de l’Estat per pagar les sentències del personal

girona
La crònica

Els triangles que dibuixaria Maria Antònia Canals

BADALONA

Mig centenar d’usuaris de Can Bofí Vell de Badalona, condemnats a tornar al carrer

BADALONA

Èxit del concert de celebració dels 25 anys de Girona Centre Eix Comercial

girona

La justícia també tomba la superilla de Compte Borrell

Barcelona
salut

Anuncien que el nou hospital de Calella estarà fet el 2030

calella

Èxit de vendes el primer dia de l’Expocasió

fornells de la selva