Salut

Detecten 5 casos de Covid-19 al centre sociosanitari Isabel Roig de Barcelona

Es tracta de tres pacients i dos treballadors que es trobaven en unitats diferents

Les unitat on han aparegut els casos s’han posat en quarantena i s’ha restringit les visites de familiars a tot el centre durant 14 dies

El departament de Salut ha detectat tres pacients i dos treballadors positius en coronavirus al centre sociosanitari Isabel Roig, al districte de Sant Andreu de Barcelona.

Els pacients i els treballadors amb Covid-19 es trobaven en unitats diferents, de manera que Salut considera que no es tracta d’un brot important. No obstant això, i “donat l’augment d’incidència i separació dels casos”, el departament ha decidit “actuar amb més intensitat”.

Les unitats on han aparegut els casos positius “s’han considerat totes com a contactes amb el seu aïllament corresponent”, per la qual cosa s’han restringit les visites de familiars al centre Isabel Roig en tot l’edifici durant 14 dies.

El centre sociosanitari Isabel Roig disposa de 245 llits repartits en quatre plantes i ofereix hospitalització de convalescència, subaguts, cures pal·liatives i llarga estada.

A l’edifici contigu es troba el centre d’atenció primària del mateix nom, que inclou els serveis de salut mental i centre d’urgències d’atenció primària. El complex està ubicat als terrenys de les antigues casernes de Sant Andreu.L’escola ‘online’ pren cos

Barcelona

Les escoles d’educació especial ara són serveis essencials i no es tancaran

barcelona

Les famílies reclamen tests massius a les llars d’avis

barcelona

Un estiu diferent, també per a Creu Roja

GIRONA
Societat

Les primeres neus a tot el Pirineu deixen gruixos rècord

Societat

1.300 persones es concentren en defensa de Can Titó, a Igualada

Primer pas del Museu de la Dona de Tossa de Mar

tossa de mar

Canvi d’actitud contra l’acne

Noves tecnologies per a millors resultats en reproducció assistida