Salut

Pugen a 111 els grups escolars confinats per positius de covid-19, afectant 87 centres

Hi ha 17 escoles amb confinaments a la Catalunya Central i 14 tant a Barcelona com a Girona

El nombre de grups escolars confinats per un positiu de covids és de 111, quan aquest dijous eren 68, segons les dades facilitades pel Departament d’Educació. Hi ha un total de 85 centres afectats, 35 més que ahir. Actualment, el 98,4% de centres tenen la totalitat dels grups en funcionament. Del total de centres afectats, 17 es troben emmarcats als serveis territorials de la Catalunya Central, 14 al Consorci d’Educació de Barcelona, 14 més a Girona, 11 a Tarragona, una desena al Maresme-Vallès Oriental, vuit al Vallès Occidental, vuit més als serveis territorials de Barcelona Comarques, dos a Lleida, dos al Baix Llobregat i un als de les Terres de l’Ebre.

El total de centres afectats es reparteixen entre quatre llars d’infants privades, 14 de municipals, 31 escoles de segon cicle d’infantil i primària, 23 instituts d’ESO, batxillerat i FP, una escola d’ensenyaments artístics superiors, quatre instituts escola, 26 centres concertats i vuit centres privats

Pel que fa a centres tancats, es mantenen els casos de la llar d’infants Petit Montessori i l’escola bressol municipal de Gràcia, totes dues a Barcelona.

A Tarragona, hi ha onze centres afectats repartits entre Cambrils, Reus, Salou, Tarragona, Valls i Vila-seca.

A la Catalunya Central, els 17 centres afectats es troben a Artés, Balenyà, Calldetenes, dos a Centelles, Igualada, tres a Manlleu, un a Piera, dos a Torelló i cinc a Vic.

Pel que fa al Maresme-Vallès Oriental, hi ha una desena d’afectacions entre Cabrils, Caldes de Montbui, Granollers, Masnou, Mataró (3), Mollet, Montgat i Sant Pol de Mar.

Al Vallès Occidental s’ha passat de quatre centres afectats a vuit: dos a Rubí, dos Sabadell, dos a Sant Cugat i dos a Terrassa.

Els serveis territorials de Barcelona Comarques han registrat sis centres afectats per casos de covid a Badalona i dos a Santa Coloma de Gramenet.

En el cas de Girona, els 14 centres es troben a Bescanó, Celrà, Figueres (3), Girona ciutat (3), Olot, Puigcerdà (2), Sant Feliu de Guíxols, Vilafant i Vullpellac.

A Lleida s’ha passat d’un a dos centres i al Baix Llobregat n’hi ha també dos, a Gavà. Per últim, i per primer cop des de l’inici de curs, s’ha hagut de confinar un grup a les Terres de l’Ebre, concretament a Tortosa.

D’altra banda, Educació ha recordat que un grup de l’Institut Torre Roja de Vildecans i un altre dels Salesians de Sant Boi no començaran el curs fins el proper dilluns, a causa de positius entre el professorat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona