Salut

Menys franges de visites a l’hospital de Figueres

L’augment de pacients ingressats amb coronavirus a l’hospital de Figueres (22 pacients ahir dijous mentre que dijous passat n’eren 6) porta el centre a fer canvis: a partir de demà dissabte s’elimina la franja de visites de la tarda. Es manté la del matí, de les 13 h a les 15 h, en la qual també es proporciona la informació mèdica. Des d’avui divendres també es tanca la part de la cafeteria i la terrassa destinada als usuaris externs. Al vestíbul de l’hospital s’habilitarà un taulell per als usuaris externs que vulguin encarregar menjar per emportar-se; els acompanyants podran fer la comanda del dinar trucant a la cafeteria.

Ullà suspèn la Fira de la Poma, i la Bisbal, l’exposició Terracotta Biennal

E.A

L’enduriment de les restriccions contra la pandèmia decretat pel govern ha empès l’Ajuntament d’Ullà a suspendre la Fira de la Poma, prevista per aquest diumenge. L’Ajuntament, però, ha acordat repartir els 1.500 quilos de pomes compromesos per Giropoma entre les llars del municipi, dos quilos per casa, i també entre empreses i l’escola, amb bosses donades per Enplater.

A la Bisbal, alhora, també van anunciar ahir que cancel·len la part expositiva i la fira mercat de la Terracotta Biennal, que comença avui i fins diumenge només amb la celebració de les activitats culturals –amb aforaments reduïts al 50%– i ponències i demostracions en streaming.

Trasllat de l’Ajuntament de Fontcoberta

R. E

L’Ajuntament de Fontcoberta està preparant el trasllat provisional dels seus serveis de cara al públic a can Jan de la Farrés. La setmana entrant començaran els treballs per condicionar aquest edifici municipal i està previst que el mes vinent ja estigui enllestit. A la seu actual s’hi mantindran les feines internes. La decisió s’ha pres perquè les reduïdes dimensions de l’actual ajuntament feien molt difícil poder mantenir-hi la distància de seguretat quan hi coincidien tres o quatre visites. El possible trasllat definitiu de la casa de la vila serà precisament el tema d’una consulta popular que es realitzarà a curt termini.

L’entrada

al Terracotta Museu de la Bisbal


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

GIRONA

Convoquen una protesta l’1 de maig contra la massificació turística

GIRONA
BANYOLES

L’INS Josep Brugulat torna a participar en el City Nature Challenge

BANYOLES
societat

L’equip de govern vol posar el nom de Terricabras a una plaça o un carrer

girona
Urbanisme

Barcelona aprova la remodelació d’un espai de muntanya a Torre Baró

Barcelona
Medi ambient

Paisatges blancs a Altafulla i Torredembarra per la calamarsada

Altafulla
lloret de mar

La Plataforma per la Pau, guardó Sa Gavina 2024 de la Festa de la Cultura

lloret de mar
QUART

El ple aprova una modificació de crèdit per al projecte de la nova biblioteca

QUART
Regne Unit

Cinc migrants moren en l’intent de creuar el canal de la Mànega

Barcelona
GIRONA

El Servei Municipal d’Esports ofereix 228 places en 23 cursos aquest estiu

GIRONA