Salut

Brot de Covid-19 a la residència La Tardor d’Olot

La residència geriàtrica la Tardor d’Olot ha registrat un brot amb un total de 28 residents i quatre treballadors positius en Covid-19, ha informat el departament de Salut. El primer cas es va detectar l’11 de novembre amb el positiu d’una treballadora. Es van aïllar tots els residents i, l’endemà, deu van presentar símptomes compatibles amb la Covid-19 i es va fer un cribratge i es van anar confirmant els positius fins als 32 actuals. Salut, que fa un seguiment de la situació, també ha informat que 16 dels positius s’han traslladat a l’Espai Orpea de Girona per facilitar la sectorialització de la residència olotina.

Acció de protesta a l’Espai Gironès

EPA

Els comerços de l’Espai Gironès van col·locar ahir a la tarda una espelma encesa a la porta de cada establiment per protestar per les mesures restrictives imposades pel govern als centres comercials per fer front al coronavirus i que estan afectant greument el sector. A l’acció, s’hi van afegir alguns treballadors dels establiments que es mantenen tancats. L’acte es va dur a terme seguint una convocatòria a tot Catalunya per denunciar la delicada situació en la qual es troben molts autònoms i treballadors després d’estar tancats gairebé quatre mesos; alguns asseguren que estan a la vora de la ruïna.

El Circ Raluy tornarà a actuar a Girona cinc dies

x.c

El Circ Raluy Legacy, que des del 30 d’octubre s’està a l’esplanada de la Copa de Girona sense poder actuar per les restriccions, hi reprendrà el seu espectacle Todo (lo)cura a partir de dimecres vinent. Del 25 al 29 de novembre el Raluy oferirà set funcions: una de diària de dimecres a divendres, a les 18.30 h; dues el dissabte, a les 17 h i a les 19.30 h, i dues el diumenge, a les 12 h i a les 17 h. Dimecres serà el dia de l’espectador (7,50 i 11,50 euros) i la resta de funcions tenen descomptes de fins al 30% si les entrades es compren fins a 24 hores abans de l’espectacle. Les entrades ja són a la venda al web i a la taquilla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

SOCIETAT

Els veïns de Lilla tallen l’A-27 per exigir les indemnitzacions per les esquerdes

MONTBLANC
ciutat del vaticà

El papa frena els rumors sobre la seva salut amb la lectura d’una llarga homilia

barcelona
Societat

Mor Joan Nadal, empresari andorrà pioner en el sector del transport

URBANISME

Rubí invertirà més d’un milió d’euros per renovar el clavegueram de dos carrers

RUBÍ
MEDI AMBIENT

El temporal Nelson es “menja” part de la platja de Sant Sebastià de Barcelona

BARCELONA
SOCIETAT

Marxen de l’edifici ‘El Barco’ d’Esplugues els dos últims veïns que hi quedaven

ESPLUGUES DE LLOBREGAT
economia

L’IVA del gas deixa de ser reduït i torna al 21% a partir de dilluns

barcelona
SOCIETAT

Els taxis de Sitges s’adhereixen al servei conjunt del Garraf

Sitges
transports

Tallada la L4 del metro entre les estacions de Bogatell i la Barceloneta

Barcelona