Salut

El DOGC publica les noves mesures per contenir l’expansió de la Covid-19

El govern endureix les restriccions a la mobilitat i a l’activitat comercial, esportiva i de lleure infantil i juvenil

El Diari Oficial de la Generalitat (DOGC) publica en la seva edició d’aquest dimarts, 5 de gener, les noves mesures que va aprovar ahir el govern per intentar reduir el creixement de l’epidèmia de Covid-19 al país.

El DOGC recull una resolució del departament de Salut on “es prorroguen i es modifiquen les mesures especials en matèria de salut pública per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de Covid-19 en el territori de Catalunya adoptades per la Resolució SLT/3354/2020, de 19 de desembre”.

Amb aquestes noves mesures, que entraran en vigor el proper dijous, 7 de gener, el govern endureix les restriccions amb l’objectiu de provocar una “aturada social” durant 10 dies que freni l’auge del coronavirus.

Entre aquestes mesures destaquen el pas del confinament comarcal de les últimes setmanes a un de municipal per a tots els dies de la setmana, sense les excepcions de mobilitat compreses durant el període nadalenc.

A més, el govern torna a tancar els centres comercials, botigues de més de 400 m2 i els gimnasos, entre altres.

Els sectors de la cultura i la restauració mantenen les mateixes limitacions que ja eren vigents.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia