Salut

Desescalada parcial en bars i restaurants a partir d’avui

Podran servir a taula fins a les cinc de la tarda

Les extraescolars també es permetran a secundària

A les universitats hi haurà un 30% de presencialitat

Avui es comencen a relaxar algunes de les restriccions de la pandèmia i, tot i la prudència, alguns canvis són prou significatius. Tot i que es manté el confinament comarcal i el toc de queda, la restauració podrà obrir ininterrompudament i servir a taula entre dos quarts de vuit del matí i les cinc de la tarda. Fora d’aquest horari, però, s’haurà de limitar a oferir menjar per emportar-se. No hi haurà canvis en l’aforament, que als interiors es manté en un màxim del 30%, i tampoc podran obrir els restaurants dels centres comercials.

Segons va determinar dijous el Procicat, també es permetrà fins a un 30% de presencialitat a les universitats, i les activitats extraescolars, prohibides més enllà d’infantil i primària, s’amplien a secundària, batxillerat i FP. Així mateix, es retiren prohibicions com ara celebrar competicions esportives federades i l’ús dels vestidors dels gimnasos.

La cultura i l’oci també viuen una obertura parcial. Els centres cívics podran oferir activitats a més grans de 60 anys, però hauran de ser a l’aire lliure i en grups de fins a sis persones. Altres espais que podran dur a terme activitats mantenint les mesures d’higiene i distància seran les biblioteques, els museus i altres centres culturals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia