Salut

Revisions mèdiques assequibles, a Banyoles

L’Ajuntament i la clínica Salus Infirmorum signen un conveni pensant en els infants i joves esportistes pertanyents a famílies vulnerables de la ciutat

L’ Ajuntament de Banyoles i l’Institut de Religioses de Sant Josep de Girona (propietari de la clínica Salus Infirmorum de la ciutat de l’estany) han formalitzat un conveni que permetrà als infants i joves del programa d’accessibilitat esportiva del municipi (adreçat a les famílies vulnerables) fer en aquest centre hospitalari revisions mèdiques esportives a un preu reduït, ja que als beneficiaris els abonaran el 75 % del cost.

Per a la resta d’infants i joves que practiquen esport de base als clubs locals, la quantitat que s’abonarà serà del 15%.

En l’acte de signatura del conveni, el director general de la institució religiosa, Lluís Viguera, va manifestar: “Estem molt satisfets de poder col·laborar amb l’Ajuntament, vetllant per la salut i la inclusió d’infants i joves, alhora que donant suport a l’esport de la ciutat.” En la signatura hi van participar el gerent de la clínica, Àngel Gómez; la germana Juliana Moral; l’alcalde, Miquel Noguer, i la regidora Ester Busquets.

LA XIFRA

25
per cent
del cost de la revisió serà la quantitat que hauran de pagar els beneficiaris del conveni

La inclusió social amb l’esport

El programa d’accessibilitat esportiva en què s’emmarca el tracte entre l’Ajuntament i la clínica Salus Infirmorum és una de les eines municipals per procurar que els col·lectius en risc d’exclusió no quedin apartats. En aquest cas, s’aprofita la pràctica de l’esport dels que estan en edat escolar per tal que la mainada es relacioni amb gent de la seva edat. Per entrar en el programa, cal que el beneficiari hi hagi estat derivat pels serveis socials. “El conveni s’inscriu –ha explicat el regidor d’Esports, Jordi Congost– en el treball que porta a terme aquest govern municipal des de fa temps per promoure l’accessibilitat i la inclusió social, eliminant o reduint les barreres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Joan Ramon Laporte
Catedràtic de farmacologia

“Cal rigor en l’avaluació dels medicaments, ara és un frau”

Barcelona
BADALONA

“Si tanquen, tornarem a viure al carrer”

BADALONA

Una vila suspesa en el temps

Roses
La monarquia

Felip VI ‘el covard’?

Olot

Auditories energètiques gratuïtes per als comerços

Olot
PLATJA D’ARO

Reconeixen la tasca turística de Lluís Camós, Anna Garriga, Pordamsa i Jordi Tubella

PLATJA D’ARO

Conflicte a l’escorxador de Manlleu, ara per l’ampliació de l’horari

Manlleu
Itàlia

Més de quaranta ferits en l’accident d’un ferri a Nàpols

Barcelona
mataró

El sindicat Catac denuncia el “desgavell” per tancar l’antic Hospital Sant Jaume de Mataró

mataró