Salut

Salut insisteix que és millor demanar cita prèvia per vacunar-se

Moltes persones que han anat aquest diumenge a la Fira de Barcelona no han pogut fer-ho perquè s’han acabat les 1.500 dosis disponibles

A La Maquinista, l’altre centre habilitat per a la vacunació sense cita prèvia, s’ha produït una situació similar

El departament de Salut ha fet una crida a programar la vacunació de la Covid-19 després que aquest diumenge al matí s’han acabat en poques hores les 1.500 dosis disponibles per a les persones que no tenien cita prèvia al punt de vacunació de Fira de Barcelona.

Les cues han estat la nota predominant aquest matí al pavelló 4 de la Fira a Montjuïc, on moltes persones han anat a vacunar’s-hi i algunes que no tenien cita finalment no ho han pogut fer perquè s’ha acabat l’estoc.

Abans de les nou del matí, hora d’obertura del centre, la filera de gent que s’esperava arribava folgadament a la plaça Espanya. Així s’ha mantingut fins que, dues hores després, personal del punt de vacunació ha informat als que s’esperaven que les 1.500 dosis disponibles s’havien exhaurit.

A partir de les tres de la tarda només han pogut rebre la seva dosi els usuaris que han demanat cita prèvia. És per això que a l’entrada s’ha demanat a totes les persones que hi volien accedir que mostrin la comunicació de la cita remesa pel departament de Salut, a través del correu electrònica o un SMS.

Les hores per vacunar-se sense cita prèvia, tant a Fira Barcelona com a La Maquinista, els dos punts habilitats per fer-ho a Barcelona, són comptades i això està provocant que amb l’aplicació del passaport Covid les cues siguin la tònica general.

Malgrat la recomanació de Salut de programar la vacunació davant l’alta afluència d’usuaris, ahir dissabte ja es van produir cues a La Maquinista i aquest matí s’han repetit a Fira Barcelona.

Molta de la gent que feia cua ha criticat que els ha estat impossible aconseguir cita prèvia perquè el sistema està col·lapsat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Unes noranta persones participen a la Lectura de Josep Pla

palafrugell

Mollet i Granollers s’oposen a la centralització dels jutjats

Granollers
societat

Més d’un centenar de parades omplen la Rambla en un Sant Jordi marcat pel vent

figueres
estat espanyol

Aproven un pla per indemnitzar les víctimes d’abusos a l’església

barcelona

Els hospitals també s’aboquen a celebrar Sant Jordi

Barcelona
societat

Els alumnes omplen el passeig Ciutat de Girona de Salt per Sant Jordi

salt

L’Expocasió Girona tindrà més de 800 vehicles exposats

fornells de la selva
PORQUERES

Jordi Mach i Helena Morfulleda guanyen els primers Premis VIDRESIF

PORQUERES

S’atorga el Premi de Recerca Vila de Palamós 2023-2024

palamós