Salut

El Trueta busca joves de 12 a 17 anys per un assaig de la vacuna d’Hipra

Els i les joves que vulguin participar en l’assaig han d’haver rebut dues dosis de Comirnaty (Pfizer), com a mínim, fa 6 mesos

L’hospital Josep Trueta està buscant joves d’entre 12 i 17 anys per participar en un assaig clínic sobre la vacuna contra la Covid de la farmacèutica Hipra. L’Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) va autoritzar fa uns dies la realització d’aquest assaig, que té per objectiu estudiar si la dosi de reforç augmenta la resposta immunitària (les defenses) contra la Covid. Per fer-ho, s’estudiarà si és ben tolerada i si és capaç de reactivar una resposta immunitària, és a dir, si la vacuna és capaç d’incrementar l’activitat del sistema immunitari davant del virus i quant de temps dura el seu efecte. S’avaluarà la seguretat de tots els participants, però la resposta immunitària només s’avaluarà en aquelles persones que no hagin passat prèviament la malaltia.

A l’estudi hi participaran 5 hospitals de l’Estat espanyol, entre els quals hi ha l’Hospital Trueta, a través dels professionals de la Unitat d’Infectologia Pediàtrica. També hi participaran l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona, l’HM Universitari Puerta del Sur de Madrid, l’HM Montepríncipe de Madrid i l’Hospital Universitari La Paz de Madrid. Entre aquests hospitals participants han de reclutar fins a 300 adolescents perquè participin voluntàriament en l’assaig.

Els i les joves que vulguin participar en l’assaig han d’haver rebut dues dosis de Comirnaty (Pfizer), com a mínim, fa 6 mesos. Tant si han passat la COVID-19 com si no, podran participar igualment en l’estudi. S’ha habilitat un espai a la pàgina web dels centre per tal que les persones interessades a participar-hi puguin inscriure-s’hi. Com que són menors d’edat, han d’informar el pare, la mare o el tutor/a legal per procedir amb la inscripció. Per participar cal omplir un formulari que hi ha a la web de l’ICS.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La concessió de l’espai d’esquí i parc lúdic de FCG a la Vall de Núria acaba el dia 30

QUERALBS
enogastronomia

La DO Cava permetrà comprar raïm de vinyes dins de la seva DO encara que no estiguin registrades

vilafranca del penedès

Planoles detecta les fuites que eleven el consum d’aigua al municipi

PLANOLES

El web de l’Àrea privada ciutadana de la Generalitat, ara més senzilla i amb més serveis per a les persones

Olot

La pressió veïnal fa reestudiar la urbanització de Montolivet

Olot

Nomenen Joaquim Mundet i Creus, fill predilecte de Cassà de la Selva

CASSÀ DE LA SELVA
salut

La primera fase del futur parc sanitari Joan XXIII s’enllestirà aquest trimestre

tarragona

El CAFGi veu inviable l’aplicació del decret d’obertura de piscines

GIRONA

L’Antic Hospital de Sant Jaume de Mataró reubicarà els nous interns a altres centres

mataró