Salut

societat

Barcelona comprarà l’antiga Clínica Barceloneta per ubicar-hi el nou CAP

Costarà 8 milions d’euros i tindrà uns 3.000 metres quadrats

L’Ajuntament de Barcelona ha donat llum verda a la reserva de pressupost per a l’adquisició de l’edifici de l’antiga Clínica Barceloneta i els tres edificis adjacents amb l’objectiu d’ubicar-hi el nou Centre d’Atenció Primària (CAP) Barceloneta. El consistori destinarà vuit milions d’euros per comprar l’edifici, situat al carrer dels Pescadors 82-94. L’antiga Clínica Barceloneta era un centre hospitalari d’atenció intermèdia que va funcionar del 1988 al 2014. Es tracta d’una finca de 600 metres quadrats que n’ofereix prop de 3.000 d’espai repartits en set plantes.

Actualment els serveis d’atenció primària a la Barceloneta s’ofereixen des d’un espai més reduït inclòs a les instal·lacions de l’Hospital del Mar, però amb aquest nou complex el CAP Barceloneta oferirà més serveis i podrà integrar els nous perfils d’atenció especialitzada implementats darrerament, com els dietistes i nutricionistes, higienistes dentals, fisioterapeutes o referents de benestar emocional, entre d’altres.

La reserva dels 8 milions d’euros és el primer pas perquè, un cop s’aprovi el planejament urbanístic específic pertinent, es tiri endavant la cessió dels edificis en favor del Servei Català de la Salut, que serà qui hi haurà de construir l’equipament i dotar-lo d’un pla funcional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.