Salut

El Col·legi de Metges distingeix Miquel Carreras, Josep Lloveras i el Bernat Jaume

El Col·legi Oficial de Metges de Girona (COMG) ha lliurat aquesta tarda els novens Premis Bonastruc ça Porta a la trajectòria professional mèdica en un acte que ha sobrepassat l’aforament de la sala d’actes de la seu col·legial, situada a la tercera planta.

El COMG ha reconegut el Dr. Miquel Carreras Massanet, gerent de la Regió Sanitària de Girona del 2016 al 2023, any en què es va jubilar, per la seva extensa trajectòria i pel seu compromís amb la professió. També ha reconegut el Dr. Josep Lloveras Vives, metge traumatòleg, per la seva professionalitat, dedicació, empatia i bon tracte cap al pacient. El tercer premi ex aequo del COMG ha estat per l’Hospital d’Atenció Intermèdia Bernat Jaume de Figueres pel seu creixement i per oferir una atenció rigorosa, humanista i centrada en les persones.

L’acte dels IX Premis Bonastruc ça Porta del COMG també ha inclòs el lliurament de 5 beques Joan Bruguera per a formació mèdica que atorga anualment la Fundació Joan Bruguera de Girona, formada per l’Ajuntament de Girona, la Universitat de Girona i el COMG. Les beques, dotades amb un total de 12.000 euros, han estat per la doctora Berta Tió Muntades, per una rotació de dos mesos en el camp de la cirurgia esofagogàstrica a l’Amsterdan University Medical Centers; el doctor Guillem Pla Escrivà per una rotació a la Unitat de Reanimació de Cirurgia Cardíaca de l’Hospital Gregorio Marañón de Madrid; la doctora Meritxell Lladó Vilar per una estada formativa de dos mesos a l’Hospital Universitario Virgen de la Arrixaca de la Comunitat de Múrcia; la doctora Marta Bertrand Torres per una rotació específica de dos mesos en el maneig quirúrgic de la paret abdominal complexa a l’Hospital Puerta del Hierro de Majadahonda, a la Comunitat de Madrid i la doctora Andrea Izquierdo Marquisà per un estudi d’optimització hemodinàmica guiada per l’índex de predicció d’hipotensió per a reduir el dany microcardíac postoperatori.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia