Societat

Una vuitantena d’activitats en la novena Festa del Mar de Roses

La festa vol divulgar les activitats que ofereix el municipi amb preus populars tot el cap de setmana

La novena edició de la Festa del Mar de Roses, que se celebrarà aquest cap de setmana del 16 i 17 de juny, oferirà una vuitantena d’activitats a preus populars amb l’objectiu de mostrar als visitants tot el potencial turístic del municipi i divulgar els atractius de la destinació: el visitant podrà gaudir per un preu a partir de 5 euros d’excursions marítimes a Cadaqués, al cap de Creus i al cap Norfeu, batejos de surf de vela, de caiac, de vela i de surf de rem, o sortides en menorquina per la badia de Roses.

La programació inclou també un circuit de minigolf, Banana, excursions en tren a punta Falconera i al puig Rom, o l’entrada amb un 20% de descompte al parc aquàtic Aquabrava, entre altres activitats. L’oferta inclou visites guiades per la Ciutadella i el castell de la Trinitat. A més, també es pot visitar el Butterfly Park de Castelló d’Empúries, que ofereix un 2x1 als participants.

Les activitats i els preus especials de la Festa del Mar seran dissabte de 9.30 h a 20.30 h i diumenge de 9 h a 20.30 h. El punt d’informació estarà obert de 9 h a 18 h.

Les reserves per gaudir de les diferents activitats es poden fer a través del correu electrònic [email protected] i del telèfon 650 27 24 27. O comprant el tiquet a l’entrada del Port Esportiu al punt d’informació de l’Estació Nàutica.

En el marc d’aquestes activitats també es durà a terme el segon Market Hola Estiu (dissabte de 18 h a 00 h a la Ciutadella): una vintena de comerciants hi exposaran els seus productes de moda, artesania i complements, i també s’hi podrà gaudir d’un espai gastronòmic.

Drons i fotos aèries

D’altra banda, aquest cap de setmana també tindrà lloc a Roses la tercera edició del Festival Drons N’Roses: dissabte i diumenge la Ciutadella serà el centre del festival, amb activitats relacionades amb el món dels drons: circuits, demostracions, curses, explicacions, projecció d’imatges, una competició entre pilots (diumenge) i un concurs de fotografia aèria basat en la promoció del patrimoni rosinc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Bategen amb Maria Antònia Canals la plaça de davant l’institut Vicens Vives

girona

Tomben la moció per regular el lloguer estacional

BLANES

Camí de Mar, un projecte que enllaça Argeles amb Malgrat, per la costa

girona

La Fira d’Abril de Catalunya amplia l’aforament un 24%

Barcelona

El Mercat del Lleó tindrà més bona climatització abans de l’estiu

girona

El festival Tech&Play obre portes i espera 4.000 visitants

Barcelona
EDUCACIÓ

Mobilització de l’AFA de l’escola Camins a Banyoles

BANYOLES

Conveni pioner en matèria de transició ecosocial urbana

girona
Itàlia

Venècia comença a cobrar entrada als visitants diaris

Barcelona