Educació

La Facultat de Lletres de la UdG, amb els professors que es jubilen

La Facultat de Lletres de la Universitat de Girona (UdG) durà a terme avui al vespre un solemne i sentit homenatge als professors que es jubilaran al llarg d’aquest curs acadèmic.

Aquest és un acte necessari, segons explica el seu degà, Àngel Quintana, amb el qual es vol és posar en relleu la figura i el treball d’aquests professionals de la docència i la recerca. Els homenatjats seran: Ramon Alcoberro, Joan Lluís Alegret, Joan Manuel del Pozo, Àngel Duarte, Montserrat Escartín, Anna Maria Garcia, Joaquim Nadal, Maria Assumpció Roig i Narcís Soler.

L’acte tindrà lloc a la sala de graus de la Facultat de Lletres i s’hi farà una representació de la lectura dramatitzada L’alta naixença del rei En Jaume, a càrrec de l’Aula de Teatre de la UdG. Tot seguit es durà a terme l’acte institucional, amb el parlament del doctor i exrector de la Universitat de Girona Josep Maria Nadal, que deixarà pas al reconeixement dels nou homenatjats, que al llarg d’aquest curs acadèmic es jubilaran. Després es farà un sopar, que tindrà lloc al claustre de la Facultat de Lletres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia