Societat

Neteja a Sant Hilari amb una empresa del tercer sector

L’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha signat un conveni amb l’associació Montseny Guilleries, una entitat del tercer sector, per “reforçar la neteja viària dels carrers, places i espais públics del poble”, informa el consistori. L’acord detalla que una persona del centre especial de treball de l’entitat farà una jornada de 20 hores a la setmana per donar suport al personal de la brigada municipal.

L’associació Guilleries Montseny, amb seu a Arbúcies, i l’equip de govern de Sant Hilari, del Partit Independent de les Guilleries (PIG), han signat un conveni fins a final d’any, amb un cost de 4.900 euros. El conveni especifica els següents horaris: dissabtes i diumenges al matí, 6 hores, i dimecres i divendres, 7,5 hores.

L’Associació Montseny-Guilleries per a persones amb discapacitat intel·lectual és una entitat sense ànim de lucre que acull una quarantena de persones adultes amb discapacitat intel·lectual, gairebé totes de la subcomarca de la Selva interior i el Baix Montseny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia